Stationsstraat 66 2440 Geel
014/58 01 18
KITCHEN >> Braadslede >> Tefal >> Success Braadslede 27x37cm
Tefal Success Braadslede 27x37cm
PDF pagina
Productbeschrijving:

Anti-aanbaklaag en aluminium voor makkelijk loslaten!Perfect loslatenTefal anti-aanbaklaag zodat je gerecht probleemloos uit de vorm komt. In combinatie met de perfecte warmteverdeling door gerecycleerd aluminium, Success verzekert perfecte resultaten!Tefal Success-bakplaat: aluminium, anti-aanbaklaag voor perfecte resultatenDe bakplaten en -vormen van de reeks Success zijn vervaardigd in Frankrijk van gerecycleerd aluminium en kleven niet, wat ze nog gemakkelijker te gebruiken en te reinigen maakt.Perfecte verspreiding van de warmteAluminium is de beste warmtegeleider en garandeert homogeen bakken en telkens weer goudbruine resultaten voor perfect bereide recepten.Perfect reinigen100% gerecycleerd aluminiumHet gerecycleerde aluminium dat wordt gebruikt voor de Success-reeks is tot twee keer sterker dan klassiek aluminium voor excellent, langdurig gebruik.Tefal: gezond koken, milieuvriendelijk denken100% veilige anti-aanbaklaag: PFOA-, LOOD- en CADMIUM-vrij.Tefal: 's werelds #1 voor potten en pannenTefal is wereldwijd de grootste producent van potten en pannen.


Behoort tot de lijn :
SUCCESS
€ 24,99
vergelijk  vergelijk
Nieuwsberichten
April 2020
De tuinmeubels worden terug proper gemaakt, de lentezon breekt langzaam maar zeker door en de bomen staan in bloei, met andere woorden: de zomer is in zicht!
lees meer...
Maart 2020
Midden februari presenteerde Samsung zijn nieuwste lichting televisies voor 2020. Vandaag zijn de adviesprijzen van de tv’s bekend. Zowat alle televisietoestellen moeten vanaf eind april in België verkrijgbaar zijn.
lees meer...
Maart 2020
Op de jaarlijkse Dealerdays maakte LG zijn line-up oled tv’s voor 2020 bekend, inclusief specificaties en interessanter nog, de prijzen.
lees meer...
Februari 2020
De designtelevisie The Frame van Samsung zal dit jaar zowel in een groter (75 inch) als in een kleiner formaat (32 inch) verkrijgbaar zijn. Een derde nieuwe schermgrootte is 50 inch.
lees meer...
Februari 2020
Samsung voegt dit jaar met de S-series ook zogenaamde lifestyle soundbars toe aan het gamma. Deze soundbars zijn afgewerkt met Kvadrat-textiel en moeten een mooi alternatief vormen voor de zwarte balken die soundbars vandaag vaak zijn.
lees meer...
Februari 2020
Samsung timmert al enkele jaren hard aan de weg om het segment van de lifestyle televisies populairder te maken. De designtelevisies Serif en The Frame zijn de meest bekende proposities en dit jaar krijgen ze het gezelschap van de Sero, een televisie die je verticaal kan laten kantelen, en waardoor je beter verticale content van een smartphone kan bekijken.
lees meer...
Februari 2020
Samsung heeft zijn nieuwe gamma tv’s met een 8K-resolutie officieel voorgesteld tijdens het Samsung forum in Malta. Met het vlaggenschip Q950TS demonstreert Samsung zijn kunnen anno 2020.
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
Februari 2020
Met de lancering van de Galaxy S20 zouden we bijna vergeten dat Samsung gisteren ook de nieuwe vouwtelefoon Galaxy Z Flip heeft voorgesteld. Het goede nieuws: hij komt naar België. Het prijskaartje is met 1.500 euro erg stevig.
lees meer...
Februari 2020
De drie nieuwe smartphones in de Galaxy S20-serie verbeteren verder de kwaliteit van foto’s en filmpjes met handige functies zoals opnamen bij weinig licht, 8K-video’s en indrukwekkende zoomopties.
lees meer...