Stationsstraat 66 2440 Geel
014/58 01 18
KITCHEN >> Espressomachine >> Krups >> EA82FB10
Krups EA82FB10
PDF pagina
Productbeschrijving:

Compact model, heerlijke smaakPerfecte technologie voor perfecte koffieHet Quattro Force systeem zorgt voor de perfecte koffie thuis. Ditkoffiezetapparaat is uitgerust met de expertise van KRUPS om in 4 stappende ultieme espresso te bereiden: malen, tamping, percolatie en reiniging. Ditalles op de juiste temperatuur vanaf het eerste kopje. Voor de perfecteespresso met eenvoudige bediening.De perfecte koffie door de meest compacte machine.De KRUPS Espresso Volautomaat bereidt heerlijkeespresso’s met echte, verse ingrediënten en met slechts één druk op de knop. Het Quattro Force systeem biedtcompromisloze perfectie door 4 essentiële stappen van de bonen tot kopje koffie te verbeteren. Door hetduurzame en snellere maalwerk, het unieke tamping-systeem om alle aroma's uit de bonen te halen, hetcompacte Thermoblock voor hete koffie vanaf het eerste kopje en het uiterst handige AutoClean systeem voornog meer gemak.Active speed koffiemolenWin tijd maar behoud de uitzonderlijke kwaliteit van je koffie met de Active Speed koffiemolen die de bonen 20% sneller maalt. De super kwalitatieve materialen en het foutloze design staan garant voor uitstekende prestaties en duurzaamheid. Voor het optimaal malen van je bonen, zonder dat de molen door stenen wordt beschadigd. Super platte tampingDe machine is uitgerust met de KRUPS technologie en een hydraulische cilinder zorgt ervoor dat de koffie op een perfecte manier stevig wordt aangedrukt. Dankzij deze zeer sterke functie bereid je een super gebalanceerde en smaakvolle espresso met professioneel genot voor thuis.Geoptimaliseerd zetsysteemCreëer smaakvolle en aromatische koffie met een zachte afdronk of juist met een volle smaak al naar gelang je voorkeur, dankzij de perfecte percolatie van de machine. Het geoptimaliseerde zetsysteem combineert een compacte Thermoblock en een pompdruk van 15 bar en met het hydraulische vermogen bereik je perfecte resultaten.Autoclean pressure systeemKRUPS heeft een systeem met automatische functies ontworpen om kalkvorming te verminderen en voor een minimaal onderhoud. Het AutoClean Pressure Systeem zorgt ervoor dat je product lang meegaat.Compact designCompacte afmetingen die prima in elke keuken passen, zonder dat de capaciteit wordt verminderd (waterreservoir van 1,7 L, groot bonenreservoir, reservoir met grote capaciteit


€ 599,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Automatisch melk opschuimen :
Automatisch reinigen (koffiedoorloop) :
Automatisch reinigen (melkdoorloop) :
Cappuccino :
Inhoud waterreservoir :1,7 Liter
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid :
Kleur :Zilver
Ontkalkingsfunctie :
Pompdruk :15 bar
Soort koffie :Koffiebonen
Vermogen :1450 W
Maximum kopjes per beurt :2
Heetwaterfunctie :
Melk opschuimen via stoompijpje :
Type espressomachine :Handmatig
Nieuwsberichten
27/04/'19


SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelfZowel de Accesoires als Toestellen als Cilinders zijn bij ons verkrijgbaar


 SodaStream
lees meer...
Juni 2019
Na Samsung en Sony gaat ook LG een 8K-televisie in België en Nederland verkopen. Het gaat om de 88Z9, een OLED tv, die eind deze zomer beschikbaar is.
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Als eerste tv-fabrikant biedt Samsung vanaf heden de nieuwe Apple TV app aan inclusief ondersteuning voor AirPlay 2.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...
Mei 2019
Een officiële releasedatum is er nog niet, maar TP Vision laat wel al weten dat de OLED+934 televisie een Red Dot Design en iF Design Award in de wacht heeft gesleept.
lees meer...
April 2019
De voorbije weken heeft LG zijn nieuwe line-up van oled televisies voor 2019 uitgerold. Het gaat over de televisiereeksen W9 (model 77/65W9), E9 (model 65/55E9) en C9 (model 77/65/55C9).
lees meer...
April 2019
Na de overname van het moederbedrijf van AKG, Harman International, in 2014, schakelt Samsung nu een versnelling hoger en wordt het gamma hoofdtelefoons sterker in de markt gezet.
lees meer...
Maart 2019
De komende weken begint LG de roll-out van de nieuwe televisies voor 2019. Ten vroegste vanaf juni zullen deze tv’s een upgrade krijgen voor Apple AirPlay 2 en Apple HomeKit.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...
Februari 2019
Ondertussen is er al heel wat gezegd en geschreven over de opvouwbare telefoon van Samsung, de Galaxy Fold. Samsung plaatst nu een kort filmpje online waarbij je het toestel iets beter in werking ziet.
lees meer...