Stationsstraat 66 2440 Geel
014/58 01 18
KITCHEN >> Espressomachine >> Krups >> EA810B70
Krups EA810B70
PDF pagina
Productbeschrijving:

Volautomatische espressomachine picto grijsKRUPS Essential Espresso neemt u mee terug naar de essentie van espresso. Deze volautomatische espressomachine ontketent de ware smaken van koffie en espresso, evenwichtig en rijk aan aroma's. In een compact formaat dat niet inboet aan capaciteit, voorzien van drie temperatuurniveaus en 3 maaltexturen voor een perfecte controle over het resultaat.Geniet in alle eenvoud van een perfecte espressoUitgerust met de geavanceerde KRUPS technologie, het gepatenteerde Thermoblock-systeem ontketent de ware smaak van koffie in zijn pure essentie, voor koffie en espresso rijk aan smaak en aroma.Nauwkeurige en eenvoudige bedieningErvaar de volledige controle over uw automatische espressomaker, met LED-lampjes voor een moeiteloze en uiterst nauwkeurige gebruikerservaring.Metalen conische maalschijfOntworpen voor een maalresultaat van barista-kwaliteit. De metalen conische maalschijf is uitgerust met drie maaltexturen die een buitengewone ristretto, espresso en koffie bereiden.Stoompijpje voor de perfecte cappuccinoMakkelijk te reinigen voor extra gebruiksgemak. Het stoompijpje is de kers op de taart voor een ruime keuze aan dranken. Geniet thuis van de perfect bereide romige cappuccino.Instelbaar stoompijpjeVoor een maximaal gebruiksgemak en een grotere veelzijdigheid. Het in hoogte verstelbare stoompijpje is de perfecte oplossing voor de verschillende groottes van kopjes, voor buitengewone resultaten rechtstreeks in uw kopje.Perfecte resultaten van ristretto tot lungo.Ontdek het volledige assortiment van buitengewone smaken en krachtige aroma's, met buitengewone resultaten over de hele lijn, van robuust, gemengde espresso tot een zachte en heerlijke lungo. 


Behoort tot de lijn :
ESSENTIAL
€ 419,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afzonderlijke melkopschuimer :
Automatisch reinigen (melkdoorloop) :
Bediening via app :
Cappuccino :
Inhoud waterreservoir :1,7 Liter
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid :
Kleur :Grijs
Kopjesverwarming :
Pompdruk :15 bar
Soort koffie :Koffiebonen
Vermogen :1450 W
Maximum kopjes per beurt :2
Heetwaterfunctie :
Melk opschuimen via stoompijpje :
Met scherm :
Type espressomachine :Volautomatisch
Voorzien van waterfilter :
Nieuwsberichten
27/04/'19


SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelfZowel de Accesoires als Toestellen als Cilinders zijn bij ons verkrijgbaar


 SodaStream
lees meer...
Juni 2019
Na Samsung en Sony gaat ook LG een 8K-televisie in België en Nederland verkopen. Het gaat om de 88Z9, een OLED tv, die eind deze zomer beschikbaar is.
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Als eerste tv-fabrikant biedt Samsung vanaf heden de nieuwe Apple TV app aan inclusief ondersteuning voor AirPlay 2.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...
Mei 2019
Een officiële releasedatum is er nog niet, maar TP Vision laat wel al weten dat de OLED+934 televisie een Red Dot Design en iF Design Award in de wacht heeft gesleept.
lees meer...
April 2019
De voorbije weken heeft LG zijn nieuwe line-up van oled televisies voor 2019 uitgerold. Het gaat over de televisiereeksen W9 (model 77/65W9), E9 (model 65/55E9) en C9 (model 77/65/55C9).
lees meer...
April 2019
Na de overname van het moederbedrijf van AKG, Harman International, in 2014, schakelt Samsung nu een versnelling hoger en wordt het gamma hoofdtelefoons sterker in de markt gezet.
lees meer...
Maart 2019
De komende weken begint LG de roll-out van de nieuwe televisies voor 2019. Ten vroegste vanaf juni zullen deze tv’s een upgrade krijgen voor Apple AirPlay 2 en Apple HomeKit.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...
Februari 2019
Ondertussen is er al heel wat gezegd en geschreven over de opvouwbare telefoon van Samsung, de Galaxy Fold. Samsung plaatst nu een kort filmpje online waarbij je het toestel iets beter in werking ziet.
lees meer...